Kısa ve orta mesafeli servis, turizm ve havaalanı taşımacılığı için tasarlanan 8,5 m uzunluktaki Grand Toro, Anadolu Isuzu’nun yeni tasarım dilini sergiliyor. Evet, yeni başlayanlar için 7 bedava dönüş elde edersiniz ve bonus semboller, sıfırlanmayan kazanç çarpanını +3’e kadar artırır (3 sembol için) dir. Matador sembolleri, Toro Wild aynı anda mevcut olduğunda gerçekleşen Toro Goes Wild özelliğini tetiklemek için gereklidir. Ardından, Matador’u ızgaradan atmak için dikey ve/veya yatay olarak hareket ederken boğanın sinirlendiğini göreceksiniz. Toro hareket ettikçe arkasında vahşi doğalar bırakıyor ve tüm Matadorların icabına bakılana kadar bu şekilde hareket edecektir.

  • 5 yıldızlı Serenade Punta Cana Beach & Spa Resort, Punta Cana şehrinde özel bir kasa, restoran sunmaktadır.
  • Matador bu oyunda bir ninja gibi giyiniyor, ancak yine de aynı anda her ortaya çıktıklarında kıçına tekmeyi yiyor.
  • Her İki Yöne de Öde özelliği de etkinleşir ve Shogun Modu, art arda gelen galibiyet serisi devam ettiği sürece devam eder.
  • Bu, ELK’s Gold serisinden belirli bir Kane’den farklı değil ve bu Shogun dönemi Japon temalı slotta her iki seriden de öğeler alıyorsunuz.

Bocas Del Toro’da kullanılan en yaygın toplu taşıma aracı minibüslerdir. Minibüsler, şehir merkezinden havalimanına düzenli bir şekilde sefer yapar. Bu minibüsler, genellikle havalimanının yakınındaki İstmiyeli Terminali’nden kalkar ve yolcuları havalimanına ulaştırır. The Blue Coconut, adanın merkezinde yer alan bir plaj ve restoran kompleksidir. Burada dinlenip güneşlenebilir, lezzetli deniz mahsulleri ve tropikal kokteyllerle keyifli bir öğle yemeği yiyebilirsiniz.

Zlatni Pyasatsi Bölgesi (Varna Çevresi, Bulgaristan)

KAYAK, yüzlerce seyahat sitesini arayarak Bavaro Green tesisindeki en uygun fırsatı bulup rezerve etmenize yardımcı olur. Markanın Kamyonet ve Hafif Ticari Araçlar Müdürü Felipe Salum, “Model her yıl satış rekorları kırıyor ve kesinlikle Fiat’ın tarihini değiştiren bir araç” dedi. “Bu nedenle, stratejimizde doğru yolda olduğumuzu gösteren AutoData Editora tarafından verilen takdiri almaktan mutluluk duyuyoruz”. Yürüyerek 10 dakikalık bir yolculukla muhteşem plaja ulaşabilirsiniz. Yerde duran stant üzerindeki farklı renkte olan tahta kutulara halka geçirme oyunudur. Halka atışı standın önüne konulan mesafe belirleyici çitin arkasından yapılmaktadır.

Belli bir mesafeden karşıda bulunan hedef tahtasındaki hedefleri tüfekten atılan tüy ile vurma oyunudur. Raylar üzerindeki mekanizmayı zirvede bulunan en üst noktaya ulaştırıp ucunda ki kapsülü patlatma oyunudur. 12 Yaştan başlayıp yetişkinlerinde oynamasına olanak sağlayan, masa üzerinde bulunan diski tutamaç ile vurup, karşı kaleye gol atma oyunudur. 5 Yaştan başlayıp yetişkinlerinde oynamasına olanak sağlayan air hokey, masa üzerinde bulunan diski tutamaç ile vurup, karşı kaleye gol atma oyunudur. Grand Toro ve Interliner geçtiğimiz yıl, daha yollara çıkmadan İtalya merkezli tasarım yarışması A’ Design Award tarafından ödüle layık görülmüştü. Anadolu Isuzu’nun Grand Toro ve Interliner modelleri uluslararası otoritelerce takdir görmeye devam ediyor.

El Toro Motor Inn tesisinde oda rezervasyonu yapmak için en uygun zaman

Matador Yeniden döndürme özelliği, 2’den fazla Matador sembolünü ekrana getirdiğinizde tetiklenir ve tetikleyen Matador sembolleri, yeniden döndürme için yapışkandır. Matador sembollerinin kendi başına bir değeri yoktur toro 7 slot ve bir son dönüşte yeni yapışkan Matador sembolleri belirirse ek son dönüşler alırsınız. Kazanan semboller bu mekanik aracılığıyla kaldırılır ve değiştirilir ve basamak başına en az 1 wild sembolü boş bir konumda doğar.

Leave A Comment